Tekoälyyn liittyvät urat

18

Tekoäly on uusi asia, josta kaikki puhuvat. On kiistatonta, että kyseessä on yksi ihmiskunnan tärkeimmistä vaiheista. Jotkut ihmiset ovat huolissaan siitä, miten tekoäly vie kaikkien työpaikat. Tässä on joitakin urasuunnitelmia, joita tarvittaisiin, jotta tekoäly pysyisi mukana.

Ohjelmistoinsinööri

Kuten nimestä voi päätellä, tämä ammatti työskentelee ohjelmistojen parissa. Tämä on ratkaisevan tärkeää tekoälyteknologian kannalta. Insinöörit loisivat ohjelmistoja, jotka auttaisivat muita ihmisiä helpottamaan tekoälyä. Lisäksi he voivat tehdä tekoälystä helpompaa tavallisille ihmisille.

Käyttäjäkokemuksen suunnittelija

He ovat toisenlaisia ammattilaisia, jotka ovat tärkeitä tekoälyteknologian kannalta. Tämä ammattilainen voi auttaa sinua luomaan malleja, joita voisi käyttää millä tahansa verkkosivustolla. Tämä yhdistäisi kaikki verkkosivustot tekoälyyn, mikä voi auttaa saamaan paremman käyttökokemuksen.

Tutkija

Tämä ei ehkä vaikuta tärkeältä asemalta. Mutta ajattele sitä, että jotkut ihmiset etsivät jatkuvasti uusia asioita tekoälystä. Tulevaisuudessa tarvitaan siis enemmän tutkijoita, jotka selvittäisivät uusia näkökohtia tästä alasta.


Koneoppimisen insinööri

Tämä on toinen työpaikka, joka on hyödyllinen tulevaisuuden kannalta. Koneet vaativat joitain prosesseja, jotta ne pääsevät tekoälytekniikkaan. Niinpä ihmiset tarvitsisivat teknisiä ihmisiä, jotka osaavat tehdä niin.